A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Anne Hathaway megszólalt Az ördög Pradát visel folytatásáról

Az ördög Prádát visel
Vágólapra másolva!
Mint ismert, idén jelentették be Az ördög Prádát visel című film készítői, hogy hamarosan érkezik a produkció második része. A film a 2000-es években hatalmas siker volt, Meryl Streepet pedig Oscar-díjra jelölték az alakítása miatt. A folytatásról azonban az egyik főszereplő, Anne Hathaway nincs pozitív véleménnyel.
Vágólapra másolva!

Nem titok, hogy nemrég bejelentették a film készítői, hogy készül Az ördög Pradát visel második része. A filmet a 2000-es években, 2006-ban mutatták be, és  rendkívüli sikernek örvendett. Mind Hathaway, mind Streep karrierjének legnagyobb bevételét hozó filmjévé lépett elő. A kritikák egyhangúlag lelkesedtek Streep alakításáért, dicsérve őt, hogy egy negatív karaktert sokkalta komplexebbé tette, mint ahogyan a regényben szerepel. Ráadásul alakításáért Oscar-díjra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. 

A hírek szerint Aline Brosh McKenna, az első rész forgatókönyvírója, már tárgyalásokat folytat a visszatérésről. Emellett Wendy Finerman, az eredeti film producere is tervezi, hogy részt vesz a folytatásban.

Az ördög Pradát visel második részében ismét a Miranda Priestly (Meryl Streep) által vezetett Runway divatmagazin körül forogna, de ezúttal egy megkopott, régi fényében már nem tündöklő márkaként ábrázolnák, amely küzd a fiatalabb kiadókkal és a modern divattal. 

Az biztos, hogy Emily Blunt – aki Priestly­ első asszisztensét, Emily Charltont alakította, visszatér a folytatásban, azonban az egyik főszereplő úgy döntött, hogy nem veszt részt a készülő produkcióban.

Bár Anne Hathaway (Andrea "Andy" Sachs) karakterét sok rajongó visszavárta, úgy tűnik, hogy a színésznő ezt másképp gondolja. Egy interjúban ugyanis nemrég arról mesélt, hogy nehezen lehetne őt meggyőzni, hogy részt vegyen a készülő produkcióban. 

"A színészek és a kreatív alkotók mind a karrierjüknek azon a pontján voltak, amikor a legideálisabb volt az együttállás. Ilyen varázslat csak egyszer adódik, nem lehet megismételni. 

Én nem szeretem, ha egy remek film emlékét megmérgezi egy gyengébben sikerült folytatás, amitől aztán csak kínosan érzi magát mindenki

- árulta el. 

Ahogy a Story.hu beszámolt róla, nem tudni, hogy Hathawayt sikerül-e meggyőznie a két kolléganőjének, - Meryl Streepnek és Emily Bluntnak - ugyanis nélküle sokak szerint elképzelhetetlen a folytatás, így könnyen lehet, hogy a forgatókönyv vagy egy hatalmas fizetés meggyőzheti őt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!