A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi

Valóságshow-szereplő a Házasság első látásra sztárjának új párja

Horváth Enikő
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja túl van egy házasságon, és egy viharos szakításon, azonban a fiatal lány elárulta, hogy több hónap után most új párja van.
Vágólapra másolva!

Horváth Enikő, a TV2 nagysikerű realityjéből, a Házasság első látásra című műsorból lehet ismerős a nézőknek. Enikő a műsor leggyűlöltebb szereplője volt, aki azért jelentkezett a műsorba, hogy megtalálja végre a másik felét. Ezekkel a szavakkal jellemezte magát: határozott, domináns és nagyon energikus. Azt mondja több énje is van, és a férfitól függ, melyiket hozza ki belőle. Ki nem állja a nagyképű férfiakat.

A realityben Kriston Péterrel alkotott egy párt. Enikő és Peti párosa az első adásban bizonyította, hogy megvan a kémia közöttük, tetszettek egymásnak, elégedetten mustrálgatták a másikat az anyakönyvvezető előtt, de a kellemes nászút, a látszólagos boldogság után az együttélés már nem volt egyszerű, több veszekedés után külön is költöztek. Az első évad utolsó részében, április 26-án este a tévézők azt láthatták, hogy Peti hosszan vívódott érzéseivel - sokan biztosak voltak benne, hogy nem akarja majd többet látni Enikőt. Elmondta, hogy a bizalom egy értékes dolog számára, pozitívan állt Enikőhöz, amennyire csak tudott, de nem változtak benne a dolgok, és szakítottak.

A TV2 sztárja egy darabig külföldön dolgozott, jelenleg pedig Tihanyban felszolgáló, ahol a párját is megismerte. 

"Most már több, mint egy hónapja dolgozom itt, de nem felejtem el az első napot, amikor a rózsaszín kis bőröndömmel megérkeztem, és egy kedves fiatalember azonnal a segítségemre sietett. 

Nem tagadom, elsőre megvolt köztünk a kémia, elkezdtünk beszélgetni, a többi pedig már csak történelem.

 Jól érezzük magunkat együtt, tényleg rengeteg a közös bennünk. 

Például ő is tevékenykedett a médiában, a Love Island című realityben szerepelt, és a TikTokon is vezet egy oldalt. 

Jelenleg viszont civil munkát végez, és nem szeretnénk kitenni a kapcsolatunkat a nyilvánosságnak, úgyhogy többet egyelőre nem szeretnék mondani róla" - árulta el a Metropolnak.

Nemrég a Házasság első látásra szereplője a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében megosztotta azt is, hogyan csókolja őt a párja, Király Milán. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!