Sok fordulatot, drámát hoz az Ipar újabb évadja

Ipar c. sorozat
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
A napokban került fel a Maxra az új évad, amelyet új jellemeznek, mint az Eufória és az Utódlás egyfajta ügyes kombinációja. Itt az Ipar újabb évadja, kik az új szereplők?
Vágólapra másolva!

Az Ipar (Industry) egy brit-amerikai drámasorozat, amelynek premierje 2020-ban volt. A Mickey Down és Konrad Kay által készített sorozat egy csapat fiatal diplomás fiatalt követ, akik a Pierpoint & Co-nál, egy tekintélyes londoni befektetési bank állandó állásáért versenyeznek. Itthon pár napja látható az Ipar újabb évadja. 

Már látható az Ipar újabb évadja
Már látható az Ipar újabb évadja 
Fotó: IMDb

„A sorozat bemutatja az Utódlás üzleti környezetét és gyilkos természetét, és azt összemossa az Eufóriában ábrázolt fiatalos kicsapongással; az eredmény az egyik legélvezetesebb, legintenzívebb és legmeggyőzőbb sorozat a tévében, és soha nem volt még jobb, mint a harmadik évadban” – írták róla. Azért épp az Utódlás és az Eufória került épp szóba, mert ugyanúgy HBO-sorozatok, mint az Ipar. Előbbi egy gigantikus médiacégen belüli családi áskálódásokról, belharcokról szól főképp, ahol minden döntés százmilliókat mozgat (persze dollárban), utóbbi pedig az elmúlt évek egyik legkíméletlenebb tinisorozata, amely elég naturalisztikusan mutatja be a drogot használó tinédzserek szexuális életét, többek között.

Fordulatos lesz az Ipar újabb évadja
Fordulatos lesz az Ipar újabb évadja 
Fotó: IMDb

Az Ipar premierje 2020. november 9-én volt az Egyesült Államokban az HBO-n, az Egyesült Királyságban pedig egy nappal később a BBC Two műsorán. A sorozat kedvelői 2020 decemberében kapták a jó hírt, hogy készül a folytatás: a második évad premierje 2022. augusztus 1-jén volt. 2022 októberében aztán eldőlt, hogy készül a harmadik évad is, újabb nyolc résszel, ez a Maxon nézhető.

Ipar
Fotó: IMDb

Az Ipar újabb évadja is bővelkedik az izgalmas pszichológiai jelenetekben 

Az új évad még alaposabban bemutatja a Pierpoint & Co nemzetközi bank londoni irodájának kaotikus világát. Az Ipar 2. évadának végén Harpert sokkoló módon kirúgták, mert az önéletrajzában meghamisította a végzettségét, hogy a Pierpointnál kapjon állást, ez persze komoly hatással lesz a 3. évadra.

Az üzleti életbe is bekerülő Z-generáció gondjait, szokásait, a munkahelyi stressz formáit is bemutató sorozat nagy a szereplőgárdával dolgozik, az első két évadban csak Harper (Myha'la Herrold), Yasmin (Marisa Abela), Robert (Harry Lawtey) és Eric (Ken Leung) szerepelt minden epizódban. Gus (David Jonsson), Kenny (Conor MacNeill) és Daria (Freya Mavor) az első évad minden epizódjában, míg Danny (Alex Alomar Akpobome) a második évad minden epizódjában volt látható. Új, fontos karakter érkezett a harmadik évadra, a Trónok harca egykori Havas Jonja alakítja. Pár új szereplő az évadban:

  • Kit Harington
  • Miriam Petche 
  • Andrew Cavill 
  • Roger Barclay 
  • Fady Elsayed 
  • Fiona Button 
     
Kit Harington az Ipar 3. évadjában
Kit Harington az Ipar 3. évadjában 
Fotó: IMDb

Az Iparról itt olvashat többet. A cikkben említett Utódlás idén több Golden Globe-ot is begyűjtött. 

A sorozat harmadik évadjának előzetesét itt tudja megnézni:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!