Kórházban van az utcán részegen fetrengő Molnár Gusztáv

Vágólapra másolva!
Hiába minden próbálkozás, nem tud szabadulni az alkoholtól az RTL Klub gyerekverő, bukott színésze. Molnár Gusztáv már évek óta küzd az alkoholizmussal, szigorú elvonója után úgy tűnt, van még remény, ezidáig.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a színészt mentővel szállították kórházba, miután kedden a Corvin-negyedben, részegen fetrengve, egy kuka mellett figyeltek fel rá a járókelők Budapest belvárosában. Molnár Gusztáv, az RTL Klub bukott színésze korábban saját maga mesélt az alkolizmusáról. 2022-ben majdnem belehalt az ivásba, ekkor már retteget, ezért is vonult be a szigorú komlói elvonóra, ahol 265 napot töltött barátai jóvoltából. Miután kijött, azt állította, hogy sikerült leszámolni a függőségével, az elmúlt napok történései azonban nem ezt igazolják, hiszen újra az alkoholhoz nyúlt, és rémisztő állapotban fetrengett a nyílt utcán.

alkoholizmus, Molnár Gusztáv
Az alkoholizmus miatt már volt elvoón Molnár Gusztáv, aki nyúzott állapotban, csontsoványra fogyva hagyta el az intézményt 2023-ban
Fotó: Molnár Gusztáv Instagram

Valószínűleg nemrég történt szakítása miatt került újra mélypontra, és annyira nem tudja elfogadni, feldolgozni a veszteségét, hogy egyetlen megoldásnak azt látta, ha újra bódult állapotba kerül az italtól. Azonban rémisztő dolgokra is késztette az alkohol, kiderült, többször rendőrt hívtak már a színészre, volt barátnője, és a nő szomszédai is, összesen 14 alkalommal. Molnár Gusztáv a szakítást követően több alkalommal is megjelent az exe lakásánál, és ki is kellett hívni miatta a rendőröket, mert erőszakosan viselkedett, dörömbölt az ajtón, vagy az utcán ordibált.

A legutóbbi eset óta nem lehetett tudni, pontosan mi történt a színésszel, hiszen az utcáról a mentő kórházba szállította, de az a hír járta, hogy már el is hagyta az intézményt, pedig sokakat aggaszt az állapota. Most azonban új hírek érkeztek a bukott színészről, aki állítólag mégis orvosi kezelés alatt áll, nem távozott a kórházból.

Guszti jelenleg kórházban van, kezelés alatt áll. Az elkövetkező hét-tíz nap kritikus lesz, ugyanis az olyan komoly alkoholbetegeknél, mint ő, ilyenkor súlyos tünetek, például epilepsziás rohamok jelentkezhetnek. 

Ha a rosszullét olyan környezetben éri őt, ahol nincs jelen szakember, akár bele is halhat, ezért fontos most, hogy ameddig az elvonási tünetek jelentkezhetnek, orvosi felügyelet alatt maradjon" - mondta a Blikknek Molnár Gusztáv neve elhallgatását kérő barátja, aki azt is hozzátette, hogy már intézi az alkoholista színész számára az újabb elvonót, ami előtt komoly vizsgálatok várnak még rá, hiszen a mentális állapotát is megvizsgálják majd.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!