A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Autópályán lett rosszul Tóth Vera, kórházba került

Vágólapra másolva!
Néha az autópályán kellett félreállnia, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudott kelni, annyira rosszul volt - írta.
Vágólapra másolva!

„Ez a nyár más, mint a többi. Tudom, kicsit polgárpukkasztóan sokat posztolok az élet napos oldaláról. Sok megjegyzést kapok emiatt. De lássátok meg a másik oldalt is: A sok pihenésnek, elvonulásnak oka van. Csak ugye az élet árnyoldalait nem mindig mutatja szívesen az ember, mert fél, hogy sebezhetőbb, támadhatóbb lesz és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal” – kezdte posztját Tóth Vera.

Mint kiderült, másfél éve él fura rosszullétekkel, egy tavaszi éjszakán pedig a sürgősségin értékelte át addigi életét. „Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki. Totál mélyponton voltam” – írta az első Megasztár győztese.

A tévék sem nagyon keresték. „Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót. 

Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt,

 de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van. Néha az autópályán kellett félreállnom, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze” – írta.

„Van ebben az egészben egy jó adag covid bizonytalanság, postcovid sztorik, a brutális küzdés az elemekkel. A jó, és termékeny éveim mentek el arra, hogy egyenesbe hozzuk magunkat, a vállalkozásainkat, a karrierünket. Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon, komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak… Ne gyilkold magad, mint én” – folytatta.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!