A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Távozik a TV2 Csoport produkciós és kreatív igazgatója

Ökrös Gergely
Vágólapra másolva!
Augusztus végén távozik a produkciós és kreatív igazgatói posztjáról Ökrös Gergely, aki a jövőben a családi vállalkozására fókuszál, de tanácsadóként továbbra is számít rá a TV2 Csoport.
Vágólapra másolva!

Két és fél évvel ezelőtt csatlakozott a TV2 Csoport management csapatához Ökrös Gergely, mint produkciós és kreatív igazgató. Az azóta eltelt időszakban aktívan dolgozott a gyártási és kreatív csapatok megerősítésén és számos sikeres produkciót valósított meg, elsősorban a TV2-nél, de több formátumot irányított a szlovén Planet TV-nél is.

"Az utóbbi intenzív évek után Gergely úgy döntött, hogy ideje a saját, családi vállalkozásának fejlesztésére összpontosítani. 

Nem volt könnyű döntés, és mi tiszteletben tartjuk.

Ezúton is szeretném megköszönni Ökrös Gergelynek az elmúlt években nyújtott teljesítményét, amivel jelentősen hozzájárult a cégünk sikeréhez" – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A szakember nem hagyja el teljesen a televíziózás világát, a jövőben különböző projektek külsős tanácsadójaként folytatja kreatív munkáját a TV2-nél. Ökrös Gergely távozásával egy időben kisebb szervezeti változások lépnek életbe - tudatta közleményben a TV2 Csoport.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!