Lakatlan szigeten, kígyók között aludtak az Ázsia Expressz sztárjai - videó

Ázsia Expressz
Cserpes Laura az édesapjával, valamint Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi az Ázsia Expresszben
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Kalandosan indult a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, a szereplőket szó szerint bedobták a mélyvízbe.
Vágólapra másolva!

Vasárnap, szeptember 1-én elindult a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, amelyben az alábbi párosok vágtak neki a versenynek a Fülöp-szigeteken:

  • Till Attila és Stohl András
  • Mikes Anna és Krausz Gábor
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv
  • Sáfrány Emese és Béres Anett 
  • Jolly és Szuperák Barbara
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende
Ázsia Expressz
Közös fotón az Ázsia Expressz eredeti szereplői 
Fotó: TV2 / TV2

Az első adásban a versenyzőket szó szerint bedobták a mélyvízbe, miután különféle csónakokkal kellett eljutniuk az első szálláshelyükre, egy lakatlan szigetre.

Egy előzetes szimpátiaszavazás alapján Krausz Gábor és Mikes Anna, illetve az általuk választott Cserpesék motorcsónakkal mehettek, a szimpátialista végén álló két párosnak (Zámbóéknak és Sáfrány Emesééknek) tutajjal kellett nekivágniuk az óceánnak – miközben a többiek rendes evezős csónakokkal haladtak.

A szigetre elsőként természetesen a motorcsónakos párok érkeztek, így nekik kellett dönteniük a felszerelés és az étel elosztásáról, lényegében arról is, hogy ki hol alszik. Az éjszaka végül egyik párnak sem telt túl jól, hiszen mindenféle állatok vették őket körül, volt, aki mérges kígyóba is botlott. Nézze meg erről a TV2 videóját!

Voltak más izgalmak is az Ázsia Expressz forgatásán

Az Ázsia Expressz ötödik évadának Fülöp-szigeteki és tajvani forgatása egyébként sem volt veszélyektől mentes: a stáb kezdeti buszbalesete után cunamiriadó miatt aggódhattak a szereplők és a készítők, akiknek ezt követően pedig erdőtűz miatt kellett változtatniuk a műsor menetrendjén.

A stáb aztán később is élt át drámai pillanatokat, hisz volt, hogy az éjszaka közepén földrengésre ébredtek. Ördög Nóra akkori Instagram-videóján látható volt, hogy a műsorvezető már este kapott riasztást a telefonjára földrengésről, majd éjszaka is felébredt több rengésre. Kimondottan ijesztő volt számára, ahogy az egész épület kilengett, a hotelszoba falai nyikorogtak – a helyiek azonban többnyire nyugodtak maradtak, hozzá voltak szokva a hasonló helyzetekhez.

Az Ázsia Expressz a vasárnapi kezdés után a későbbiekben hétköznaponként 19.55-től lesz látható a TV2-n.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!