Megbánhatta a megcsalást a Kísértés szereplője, már az új barátnőjével ordibál - videó

Kísértés, Gergő, Linda
Vágólapra másolva!
Már az első napokban felvillant a megcsalást jelző piros lámpa, miután elcsattantak az első csókok. A Kísértés című műsorban egyre bonyolódik a helyzet, Gergő lehet, máris megbánta tettét.
Vágólapra másolva!

A Kísértés című műsorban már az első este felvillant a piros lámpa a lányok villájában, jelezve, hogy a fiúk közül valaki nem állt ellen a kísértésnek, és megcsalta a párját.

Kísértés
A Kísértés pár szereplője
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

Már a tábortűz-ceremónia előtt kiderült, hogy Gergő csalta meg Lindát: többször is szájon csókolta Cynthiát.

Először üvegezés közben, kissé már részegen egy szájra puszi csattant el közöttük, de később a medence szélén már többször is önként, hosszabban megcsókolták egymást. Ezzel Gergő párja csak a következő adásban szembesült, de úgy reagált, ahogy arra számítani lehetett, és azt mondta, soha többé nem akarja látni a férfit.

Gergő azt mondja, tisztában van vele, hogy ezzel összetöri a barátnője szívét, mivel ez már egy olyan dolog, ami nem fér bele a kapcsolatukba, de egyáltalán nem bánta meg, hogy ennyire közel engedte magához a kísértő lányt, aki teljesen elcsavarta a fejét. A jeleneteket a szerda esti adásban nézte vissza a fiú barátnője, Linda pedig azonnal határozott döntést hozott.

Ennek a kapcsolatnak ma itt vége van. Köszönjük, mehet Isten hírével. Ez visszafordíthatatlan.

Nincs is szükségem több videónézésre, mert nem fog semmit megváltoztatni. Se drasztikusan nem fog formálni. Megszabadultam egy óriási tehertől" - mondta felháborodva Linda, Gergő volt barátnője.

Gergő ezek után kijelentette, nem bánta meg tettét, akkor sem, ha tudja, mennyire megbántotta. Azonban a mai adás előzeteséből kiderül, hogy nem olyan felhőtlen a kapcsolata a csábító Cynthiával sem, hiszen durván összevesznek egy másik nő miatt, a férfi azonban nem bánik kesztyűs kézzel az új barátnőjelöltjével sem.

A szóváltás amiatt volt az új pár között, mert Gergő a lány szerint Nikivel flörtölt, ő azonban vele ellentétben nem nyitott egy férfi felé sem. Majd Cynthia is elismerte, hogy Dusánnal is beszélgetett, de meg sem fordult a fejükben, hogy több legyen kettejük között, és kiderült, a lány attól tartott, nem őt hívja randevúra Gergő. 

Tudod mi az a kettős mérce? Figyelj, tök őszintén mondom, hagyjuk a p*csába! Akkor nem megyünk a randira! 

- mondta a lányra veszekedve Gergő, aki nem viselte jól csábítója féltékenységi jelenetét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!