Innen kaphatta nevét Kulcsár Edina negyedik gyereke

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, augusztus elején megszületett az egykori szépségkirálynő negyedik gyereke, akinek igencsak furcsa nevet választottak szülei. Kulcsár Edina és férje, G.w.M mindenben szeretik a különlegességet, ezt most kisfiuk nevével is bebizonyították.
Vágólapra másolva!

A négygyerekes édesanya már majdnem egy hónapja, hogy életet adott negyedik gyerekének, egy kisfiúnak. Kulcsár Edina és G.w.M mindvégig titkolták a baba nevét, és csak a születését bejelentő fotóval árulták el, hogy a Dion keresztnevet kapta szüleitől, ami itthon igencsak ritka, ezért sokan támadják is őket. Kulcsárékat azonban sosem érdekelte mások véleménye, imádnak a figyelem középpontjában lenni, így a folyamatos titkolózással is ezt akarta elérni, hogy vele foglalkozzanak.

Kulcsár Edina, G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M nagyon küönös nevet választottak kisfiuknak, most egyre furcsább elméletek születnek róla
Fotó: Kulcsár Edina Instagram

Kulcsár Edina minden gyerekének különleges neveket választott, mint Medox, Nina vagy Amara, ezért most is sejteni lehetett, hogy nem okoz csalódást ilyen tekintetben. Azonban a Dion nevet nagyon sokan előnytelennek találják, és folyton találgatják, vajon honnan vette az ötletet a négygyerekes édesanya, aki ezt az információt azóta sem árulta el a követőinek.

Az emberek egyre furcsább elméletekkel állnak elő erről, most például arra jutott egy bulvár témákkal foglalkozó csoport felhasználója, hogy egy bolygóról nevezték el a kisfiút.

Sokan tippeltek a D betű nyilvánosságra hozatala után Dömére, de azzal senki nem számolt, hogy emberünk elég expert Bogyó és Babócából, így eshetett a választása egy bolygóra

- írta viccelődve a bejegyzést közzétevő felhasználó, aki egy képet is mellékelt a fent említett mesekönyvből, amivel bebizonyítja elméletét.

Persze a többi felhasználó is reagált a felvetésre, hiszen már régóta gúnyolódnak a kisfiú nevén, de sokan egyetértenek abban, hogy lehteséges, hogy a Bogyó és Babóca meséből választotta Kulcsár Edina és G.w.M a Dion nevet.

Céline Dion titokban otthon sír. Eddig azt hitte ő volt a név ihletője

 - írta valaki gúnyosan a világhírű énekesnő vezetéknevére utalva.

Kedves gondolat azt feltételezni hogy Edina olvasni is szokott nekik, nempedig csak a tévé elé b*szni őket

- írta valaki más, aki szerint egyáltalán nem gondolja, hogy a sztárpár mesekönyveket olvasna a gyerekeknek, mire többen is egyetértettek, és úgy gondolják, ha mesében látták, akkor talán igaz lehet a felvetés.

"Lehet ez a csodás név is a netflixes német soriból (4Blocks) származtatható, épp mint az Amara?" - vetette fel a kérdést egy másik kommentelő, aki Kulcsár Edina és G.w.M kislánya nevének eredetét fejtette meg.

Kulcsár Edina
Sokan támadják Kulcsár Edinát a furcsa névválasztásai miatt
Fotó: Facebook / Kulcsár Edina 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!