A fegyveréért nyúlt a kegyetlen családirtó, ezért a rendőrök lelőtték

Vágólapra másolva!
Egy New Hampshire-i férfi előbb az otthonukban megölte a feleségét, amiről bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a várost Maine-el összekötő hídon találták meg a férfit, akit végül lelőttek, mert a fegyveréért nyúlt. A kocsijában megtalálták a gyereke holttestét, akit szintén megölt.
Vágólapra másolva!

A férfi augusztus 29-én hajnalban hívta fel a rendőrséget és azt mondta, hogy összevesztek a feleségével, aki meghalt. Nagyjából 20 perccel később a rendőrök a New Hampshire-t és Manie-t összekötő hídon találták meg a férfit. A közlekedés hosszú időre leállt, amíg a hatóságok próbáltak tárgyalni a férfival. 

A beszélgetés azonban nem járt sikerrel, ugyanis a férfi felemelte a fegyverét, mire a rendőrök lelőtték. A férfi a folyóba esett, a holttestét később megtalálták. 

A férfi kocsijában, a hátsó ülésen megtalálták a 8 éves gyereke holttestét. A gyereken lőtt sebek voltak. Az otthonukban a bejelentés szerint megtalálták a nő holttestét is, akivel szintén a férfi végzett. Az állami rendőrség egyik vezetője úgy nyilatkozott, hogy ők egy család voltak – írja a People

Ahogy korábban megírtuk, egy stoughtoni rendőrtiszt 2021 februárjában megfojtott egy fiatal nőt, miután az közölte vele, hogy a közös gyermekükkel várandós. A férfi a gyilkosságot követően próbálta úgy megrendezni a nő halálát, mintha öngyilkosságot követett volna el. A házas és családos férfi már 15 éves korától kezdve szexuálisan kizsákmányolta a lányt, aki ennek ellenére gyereket szeretett volna tőle. A férfi ebbe bele is ment, annak fejében, hogy a lány titokban tartja a hűtlenségét és azt, hogy gyerekeket bántalmaz szexuálisan. 

Májusban letartóztattak egy georgiai férfit, akit azzal vádoltak, hogy megölte a 23 éves terhes barátnőjét, majd elégette annak maradványait, és a temetőben hagyta. Mindezt azért tette, mert a nő megtudta, hogy nős. 

Tavaly a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Nyírkátán történt brutális gyilkosság. Egy 31 éves helyi férfi megölt egy 34 éves nőt. Az áldozat a férfi gyermekét várta fél éve, de elköltözött tőle, mert rendszeresen ütötte-verte. Az egyik barátjánál lakott, ahova a támadó utánament és a hajánál fogva kirángatta a nőt a házból, végigvezette az utcán, végül az erdőben megtámadta és végzett vele és a magzatával is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!