Minden megváltozik a Sztárban sztárban, itt vannak a csapatok

Vágólapra másolva!
Elképesztő párbajokkal, rengeteg vicces és feszült pillanattal indult a Sztárban sztár 10., All Stars évadja. A különleges jubileumi széria első 2 adásában 24 legendás versenyző csapott össze egymással, és 4-4 énekestől szombaton és vasárnap is búcsúznia kellett a Sztárban sztár mezőnyének. Ők már nem versenyezhetnek tovább az idei, Magyarország legsokoldalúbb előadója címért - közölte a TV2.
Vágólapra másolva!

A hétvégén újra dupla dózisban jön ország házibulija, új dalokkal, látványos koreográfiákkal, elképesztő produkciókkal. Most szombaton és vásárnap még nehezebb dolguk lesz a Sztárban sztár versenyzőinek, ugyanis nem párokban, hanem négyes csoportokban kell megküzdeniük egymással - írta közleményben a TV2.

Sztárban sztár, sztárbansztár
Sztárban sztár 
Fotó: Forrás: TV2

Szombaton Gubik Petra, Peter Srámek, Király Linda és Zámbó Krisztián csap össze, majd Oláh Ibolya, Szabó Ádám, Hevesi Tamás és Tóth Gabi száll szembe egymással. Vasárnap Puskás Peti, Oláh Gergő, Orsovai Reni és Pál Dénes vív csatát, majd Tolvai Reni, Sipos Tomi, Emilio és Vastag Tomi küzd meg a versenyben maradásért.

Az énekesek egyesével lépnek majd színpadra, és 1-1 csoportkör végét követően a zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján a négyesek 1. és 2. helyezettje azonnal továbbjut a következő heti élő-showba. A másik kettő vigaszágra kerül, nekik még aznap este egy újabb körben kell bizonyítaniuk 1-1 dallal. A vigaszágas körben újra pontoz a zsűri és szavaznak a nézők is. A vigaszág első 2 helyezettje csatlakozik a jövő heti mezőnyhöz, az utolsó 2 pedig távozni kényszerül a versenyből. Így vasárnap estére a 6-6 továbbjutóval kialakul az 5. élő-show 12 fős mezőnye.

Sztárban sztár - mi a feladat? 

Szombaton Oláh Ibolya Bryan Adams, Gubik Petra Janis Joplin, Tóth Gabi az Open Stage zenekar, Péter Sramek Takáts Tamás, Király Linda Adele, Szabó Ádám Balázs Fecó, Hevesi Tamás Elvis Presley, Zámbó Krisztián Rick Astley egy-egy dalával szeretné elkápráztatni a közönséget mind hangban, mind külsőben.

Vasárnap érkezik Emilio, mint Brian Johnson, Pál Dénes Desh bőrébe bújva, Tolvai Reni, mint Doja Cat. Jön Puskás Peti Snow-ként, és Orsovai Reni is, Delhusa Gjon, Vastag Tomi Karda Bea, Sipos Tomi Falco, és Oláh Gergő Bessenyei Ferenc bőrébe bújva. Az pedig, hogy mi lesz a dal, amely az előadóktól elhangzik, csak az élő adásban derül ki.

A legutóbbi show-ról itt olvashat. Az összes videót itt megnézheti. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!