Az sem olyan jó, mintha csinálnánk rendeset, de legalább nem fakadunk sírva, ha rá kell fanyalodnunk.
Hogyan nézett ki a monarchia gasztronómiája egy olyan ínyenc szemével, aki nem mellesleg a francia regényirodalom egyik legnagyobb szupersztárja is volt?
Lassan egy éve nincs hivatalos halászat a Balatonon. A dolognak a horgászok örülnek, és a busa is örül, ez utóbbinak viszont senki sem örül.
A skót gasztronómia Mohácsa régóta érik, hogy sikerül-e fölállniuk, és hogy mikor, az egyelőre kérdés.
A többséget ahogy akarják, de ez nem csak magyar gyakorlat.
Miért nem lehet egyszerűen kiírni, hogy rántott hús petrezselymes krumplival?
Ki kellene találni, hogy mitől lesz értelme annak a szónak, hogy csárda, mert egyelőre nincs.
A Gault & Millau idei díjkiosztóján részt vett a legendás német séf is, akit a legnagyobbak között tartanak számon.
A jól ismert narancssárgás-rózsaszínes lazacszín csak a vadon fogott példányoknál eredeti, a tenyésztettek húsát festik.