Húszezres árukészlettel nyitott a relikviabolt

Vágólapra másolva!
Húszezres árukészlettel megnyitotta első boltját Elton John AIDS-alapítványa. Az üzlet kizárólag sztárok relikviáinak értékesítésével foglalkozik.
Vágólapra másolva!

A neves brit popzenész, az 55 éves Sir Elton John az AIDS-betegek megsegítése kedvéért megválik bőrnadrágjától, amelyet 1974-ben New Yorkban viselt John Lennonnal közös fellépésén. Az Independent című lap csütörtöki jelentése szerint a rózsaszínű szívvel díszített bőrnadrág 35 000 font sterlingért (12,6 millió forint)
megvásárolható.

A nadrág egyike annak a húszezer exkluzív tárgynak, amelyeket brit popsztárok bocsátottak Sir Elton AIDS-alapítványának rendelkezésére: Elton John tehát személyes jó példával, illetve nadrággal járt elől, amikor popexkluzívok árusítására külön üzletet nyitott London előkelő bevásárló utcájában, a Regent Streeten.

Az adakozók közül Victoria Beckham különböző egyedileg tervezett ruhadarabjaitól vált meg, labdarugó férje, David pedig egy szürke Versace-öltönyét bocsátotta a jótékonysági akció rendelkezésére. Mások napszemüveget, öveket, alsóneműt és ingeket ajánlottak fel. Az üzlet sikeresen indult, a bevétel már az első két órában meghaladta 50 000 font sterlinget. A bolt addig tart nyitva, amíg minden adományt el nem adtak. A bevételt arra fordítják, hogy az AIDS-eseket segítő projekteket támogassanak 55 országban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről