Rántott őzlábgomba
![őzláb](https://cdn.origo.hu/2023/12/FFHlWSJBjzdRZOzoCFd7j3wG5-zfgbLl4-vZ33fDMy0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VkNzJiZGMwZTRiNTQ4M2VhODA2YzFiMGRlMjViMDUw.webp)
Elkészítési idő: 15 perc
Alapanyagok:
A tojásfehérjéket felverem, elkeverem a liszttel, sárgájákkal. A sörrel fellazítom a tésztát, de sűrűre hagyom.
A tésztába forgatom a gombát és bő, forró olajban, pár perc alatt aranybarnára sütöm.
A chimichurri-szerű öntethez:
Az öntethez összekeverem a hozzávalókat és a a gomba mellé tálalom.