Kókuszos-meggyes kekszmorzsa
![meggyes morzsa](https://cdn.origo.hu/2023/12/MyzmEahuJki6lIDoDxxVSXjMKu7JAqCzwnEZlCkRb50/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M4YjNlZjUzYWQxZTRlOTQ4MTAzMDdhOGVjYTdiMjMx.webp)
Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 70 perc
Alapanyagok:
A kókuszchipset, tojást, lisztet és vajat eldolgozom, hűtőszekrényben pihentetem fél órát. Egy tepsibe nyomkodom fél centi vastagon, 180 fokos előmelegített sütőbe tolom, ahol aranybarnára pirítom. Kiveszem, 10 percig hagyom kihűlni, összetöröm kisebb darabokra. A tányérba morzsát rakok, rá meggyszemeket és leöntöm a meggy levével.