Babsaláta egressel
![egres babsaláta](https://cdn.origo.hu/2023/12/jBUbGzHKiZTLnrXMTvXLDqPIE3HBJBzrLQPS8bAStN0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE2NDZhNDY4YWYwZjQ2ZDM4YWRlY2UwMmJhNTM0ZGM1.webp)
Elkészítési idő: nettó: 20 perc, bruttó: 1 nap
Alapanyagok:
A babot puhára főzöm. Felöntöm annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, hozzáadom az ecetet, sózom, borsozom, elkeverem benne a hagymát. Az egrest egy villával kicsit megtöröm, a finomra szeletelt csilivel együtt a babhoz keverem. Jó, ha áll egy napig.