Felejthetetlen malátás gasztrokalandok és kulináris élmények várják a sörök kedvelőit. Idén nemcsak a fővárosban kóstolhatják meg az érdeklődők a legjobb sör és étel párosításokat, hanem országosan is: összesen 14 budapesti és vidéki étteremben. Emellett fény derül arra is, hogy mihez illik igazán egy könnyű láger, egy finom búzasör vagy egy testes barna.
Minden étterem a saját stílusának megfelelően kínálja a sörös menüket, és legalább két helyen hazai kézműves söröket is kóstolhatnak a vendégek.
Izgalommal vágunk bele a II. Sörgasztronómia Hétbe, és örülünk, hogy idén még több étterem csatlakozott a kezdeményezéshez. Igen színes lesz most a paletta, nagyon sokféle fogást és ennek megfelelően izgalmas ízvilágú söröket kóstolhatnak majd a vendégek. Célunk, hogy évről évre bővítsük a résztvevő vendéglátóhelyek körét és egy országos eseményt hozzunk létre
– mondta el Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója.
A Sörgasztronómia Hét október 9. és 15. között zajlik. Az éttermek listáját pedig a következő linken érheti el.