Tejszínhab befőttesüveggel – gyors és könnyű
![tejszínhab](https://cdn.origo.hu/2023/12/2InktgiYZp7qdUsurG5yepmmnIkc1Ab3r6swFzlBZlA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YwNTlhMzc0ZmNlMDQ2MzRiNzUxYTFmZjAyMzE0NzY5.webp)
Mielőtt nekilátunk, tegyük a hűtőbe a befőttes üveget legalább 10-15 percre, majd öntsük bele a tejszínt, és rázzuk, amíg krémes hab nem születik belőle. Ez a módszer gyors, könnyű, és nem kell plusz edényt mosogatni, hiszen a befőttesüveg tárolóedényként is szolgál.