Az NBC Today Show-val készített interjúban Kelly elmondta, hogy 16 kilogrammot fogyott, amikor a The Plant Paradox könyvben leírt diétát követte. Alapja a szezonális, grillezett, valamint a zöld leveles zöldségek fogyasztása volt. A zöld saláta például az egyik kedvence.
Texasban nőttem fel, tehát azt sem tudtam, hogy a szusi létezik. Most pedig imádom
– árulta el a Food&Wine magazinnak egy interjúban. A legjobban kaliforniai tekercset szereti uborkával, avokádóval és rákhússal.
Emellett a thaiföldi és az indiai ízekért is rajong. Szívesen eszik thai csirkét salátalevélben tálalva vagy csirke tikka masalát.
Kevesen tudják az énekesnőről, hogy főzőórákat vett: szeretett volna házias ételeket készíteni a fiának és a lányának.
A család egyik kedvence a gluténmentes primavera tészta, amelyet Kelly a saját üvegházukban termesztett zöldségekkel tálal. Ha pedig laktatóbb fogásra vágyik, akkor sült csirke kerül az asztalra.
Diéta ide vagy oda, Kelly a desszertekért is rajong.
Egyik kedvence a vörösbársonytorta, a másik a mogyoróvajas, pereces sütemény. Karácsonykor vaníliás mandulatejet iszik, a hétköznapokban pedig édes, meleg teát.
Készítse el az énekesnő kedvenc mogyoróvajas, pereces süteményét!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Béleljen ki sütőpapírral egy 13x9 centiméteres tepsit. A perecből tegyen félre 1 és ½ csészével a feltéthez.
A maradékot tegye az aprítógépbe, és aprítsa, míg finom morzsás állagú lesz. Utána dolgozza össze egy nagy tálban a vajjal, a mogyoróvajjal és a cukorral. Végül az így kapott keveréket nyomkodja bele a tepsibe.
Olvassza meg a csokoládécsipszet a mikróban, keverje simára, majd öntse a süteményre. Szórja meg pereccel a tetejét, és tegye hűtőbe legalább egy órára.
Ha letelt az idő, fogyassza felszeletelve.