Így készül a rakott krumpli egy reformer konyhájában
![marhahúsos-spenótos rakott krumpli](https://cdn.origo.hu/2023/12/pk_DcYq2FgWGTteF08CCYkDnVQ5-V6gI7YkVVj8J6N4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZiNDNhOGU3ZGQxMjRlZThhYTkxODJiNWFhNDk0ZjQ4.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsa meg a hagymát, majd a darált marhahúst az olívaolajon; keverje hozzá a sót, a borsot, a fokhagymát, a pirospaprikát, a paradicsomot, végül a spenótot. Főzze még két percig, utána tegye félre.
Hámozza meg a burgonyát, majd szeletelje fel vékonyan. Béleljen ki vele egy kenyérsütő tepsit, majd 13 szelet mozzarellával is. Töltse meg a tepsit a marhás keverékkel, utána rétegezze a krumplit, a sajtot, aztán újra a tölteléket, amíg minden hozzávaló elfogy. Az utolsó réteg a burgonya legyen. Süsse 180 fokon 90 percig. Tálalja friss petrezselyemmel.