Mentse meg a maradékot: szikkadt kenyérből epres sütemény
![eper, sütemény, epres sütemény, tekercs](https://cdn.origo.hu/2023/12/oGRrzmN9EukPKAkxWSgcQHsGHfUwQwJ24WzPAS331jk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVjZDY2ODcyOWZkNTRkNTdhYzcyMjU0YTBkZDFlNmJm.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze egy tálban a krémsajtot, a porcukrot és a vaníliát, utána tegye félre. Egy nagyobb darab follpackra tegye egymás mellé a kenyérszeleteket, kenje be a szélüket – ott ahol összeérnek – tojással, és ragassza össze őket.
Kenje meg az egészet a sajtos keverékkel, szórja meg eperrel, majd a follpack segítségével göngyölítse fel. Tegye hűtőbe 1 órára.
A 3 tojáshoz adja hozzá a tejet, a 2 evőkanál cukrot, a fahéjat, majd verje fel az egészet egy villával. Kenje meg a keverékkel a sütemény felszínét, azután süsse 220 fokon 12 percig. Szórja meg porcukorral, és tálalja juharsziruppal.