Készített már savanyú uborkával fagylaltot?
![](https://cdn.origo.hu/2023/12/h58onBHklBN73JG9JtNDXCkuFaG_zoGtL-cLtP28P_s/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE4NGVmOWE4NDIzYzQyNzA5Yjg3NGJmNjRjYTNjYTIx.webp)
Jacob szerint, mivel a fagylalt fő összetevője a savanyú uborka, olyan az íze, mintha krémes,
joghurtos uborkát majszolna az ember.
Hogy ez mennyire bizarr? Nem kell Manhattanig menni, hogy kipróbáljuk.
Készítsük el már ma!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Hagyjuk szobahőmérsékleten megolvadni a vaníliafagylaltot.
Vágjunk apró darabokra négy uborkát. A maradék kettőt vágjuk csíkokra.
Keverjük össze az aprított uborkát, a savanyúlevet és a vaníliafagylaltot.
Tegyük a fagyasztóba néhány órára, majd tálaljuk uborkaszelettel.