Hozzávalók
A tetejére:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 176 fokra.
Béleljünk ki egy 20 centiméteres, négyzetalakú tepsit sütőpapírral.
Tegyük a mikróba a csokoládécsipszet vagy az összetört étcsokoládét és a kókuszolajat 30 másodpercre. Utána indítsuk el újra 30 másodpercre, és tegyük ezt addig, amíg meg nem olvad.
Egy konyhai robotgéppel dolgozzuk össze a krémsajtot és a cukrot, adjuk hozzá egyenként a tojást, majd a karfiolt és dolgozzuk össze.
Egy másik tálban keverjük össze a mandulalisztet, a kakaót, a sütőport és a sót. Öntsük a száraz alapanyagokat a krémsajtos keverékbe és dolgozzuk össze.
Ha a tészta jól összeállt, keverjük hozzá a csokoládét egy spatulával.
Öntsük az egészet a tepsibe és süssük 25 percig, vagy tűpróbáig.
Közben a mikróban olvasszuk meg a csokoládécsipszet és a kókuszolajat. Keverjük jól össze, azután csepegtessük a brownie tetejére.
Máris tálalhatjuk.