Klasszikus nyári krémes desszert Angliából 25 perc alatt
![krémes egres desszert, egres fool](https://cdn.origo.hu/2023/12/nxsScK9wKfbDEqZhFXmPIu2CaJEeJ6-bXNKvWfaGALc/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmYTY4NzI3MTA1ZTQ0Mzc4MTg1YTZjZDIzMmU4NmM4.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a cukrot és az egrest egy kis vízzel egy edénybe.
Forraljuk fel a keveréket, közben törjük össze a gyümölcsöket burgonyatörővel.
Tegyük félre, hagyjuk kihűlni.
Keverjük össze a joghurtot és a porcukrot egy tálban, majd keverjük el benne a vaníliát is.
Verjük habbá a tejszínt, majd forgassuk bele a joghurtos keveréket.
Végül forgassuk bele az egreses keveréket is.
Dolgozzuk jól össze, majd adagoljuk fagyis kehelybe.
Díszítsük egressel.