Ilyen egészséges a zöldbab, mégis keveset eszünk belőle
![zöldbab](https://cdn.origo.hu/2023/12/nN4G2qtYHl2VI_A-RfR0_J9_DbrGH1vCCkA2E938BbU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzczOTRhNDAyY2M3ZDQ5MWZiYjUyNWIzMGYwYzAwOWIz.webp)
A zöldbabban vas, kalcium, magnézium, foszfor, kálium és folát is van
Kattintson a képre, galéria nyílik!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsuk meg a lisztet az olajon, majd öntsünk hozzá egy kevés tejet és keverjük össze.
Adjuk hozzá a maradék tejet, készítsünk csomómentes mártást.
Keverjük hozzá a szerecsendiót.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, közben tegyük fel főni a tésztát.
Dobjuk bele a babot is, főzzük 3 percig.
Szűrjük le a tésztát és a babot, majd tegyük egy jénai tálba.
Öntsük rá a mártást, szórjuk meg a tökmaggal és a sajttal, majd süssük 10-15 percig.