Hozzávalók:
Elkészítés:
Vegyük elő a pudingformát, majd a lágy vajjal kenjük ki.
Tegyük a formákat a hűtőbe vagy a fagyasztóba, hogy a vaj megkössön, azután szórjunk bele kakaóport.
Forgassuk meg a formát, hogy a kakaó jól megtapadjon mindenhol.
Vízgőz felett olvasszuk meg a vajat és az étcsokoládét.
Amint simára kevertük, tegyük félre 10 percre.
Egy külön tálban verjük habosra a tojást, a tojássárgáját és a porcukrot.
Szitáljuk bele a lisztet, és dolgozzuk jól össze.
Öntsük a csokoládét a lisztes keverékhez, és keverjük jól át még egyszer az egészet.
Adagoljuk a laza tésztát a pudingformába, hagyjuk pihenni 20 percig vagy egy éjszakát.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, tegyük a formákat egy tepsire és süssük a fondantot 10-12 percig.
Akkor jó, ha kezd eltávolodni a forma oldalától.
Kapcsoljuk ki a sütőt, és hagyjuk odabent kihűlni a fondantot.
Óvatosan vegyük ki a formákból, és tálaljuk vaníliafagylalttal.