Mutatjuk a legfinomabb házi szendvicskrémeket azoknak, akik unják a felvágottakat
Fotó: Shutterstock/Copyright (c) 2017 istetiana/Shutterstock. No use without permission.
Az arab konyha egyik kedvelt alapanyaga a csicseriborsópástétom, azaz humusz, de hazánkban is egyre népszerűbb, több étteremben, illetve boltokban is kapható.
A csicseriborsó, illetve a belőle készült humusz előnye, hogy semleges íze miatt számos módon variálható, többféle fűszerezésben is létezik.
Mi most egy alapreceptet mutatunk, de ha kifejezetten keleties ízvilágú mártogatósra vágyunk,
némi római köménnyel, curryvel és kurkumával is megbolodítható, sőt, mediterrán módon készítve, szárított paradicsommal, olasz fűszerekkel és olívával is finom.
Fogyaszthatjuk szendvicseken, bruschettával, pitával és zöldséghasábokkal mártogatva is.
A tálaláshoz:
Elkészítés: