Ezzel az egyszerű trükkel fogyott le egy férfi 30 nap alatt

Vágólapra másolva!
James Swanwick szinte mindennap ivott alkoholt, majd amikor úgy döntött, hogy leszokik róla, döbbenetes módon azt tapasztalta, hogy mindössze egy hónap leforgása alatt 6 kilót fogyott és sokkal fittebb is lett.
Vágólapra másolva!

Közismerten a hasi zsírtól az egyik legnehezebb megszabadulni, és sokak szerint ez nem is kivitelezhető csupán testmozgással. Egy férfi azonban elárulta, hogy 30 nap alatt 6 kilogrammot tudott fogyni a hasáról, csupán az ivási szokásának drasztikus megváltoztatásával. 

James Swanwick, az alkoholmentes életmód (Alcohol Free Lifestyle) megalapítója 2010. március 13-án hagyott fel végleg az alkoholfogyasztással, április közepére pedig már szinte sokkolta a testének átalakulása. 

James elmagyarázta, hogy az ausztrál ivási kultúra követőjeként a hétköznapokon néhány pohár bort, hétvégente pedig néhány korsó sört ivott meg. Habár jól érezte magát a bőrében és sűrű társasági életet is élt, senki sem gondolta volna, hogy ő saját magát lomhának és ingerlékenynek érezte. 

image

Első próbálkozása az volt, hogy részt vett egy anonim alkoholistáknak szóló gyűlésen, de mivel nem volt az alkohol rabja, ez nem segített neki. Egy átmulatott éjszaka után egy amerikai palacsintázóban egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy kipróbálja a másnaposoknak ajánlott reggelit, de amikor kihozták, szinte rosszul lett a látványától. Abban a pillanatban elhatározta, hogy 30 napra lemond az alkoholról, ezzel akarta próbára tenni az önfegyelmét. 

James számára az első két hét bizonyult a legnehezebbnek. "Amikor elmentem a barátaimmal bulizni, és velük ellentétben csupán vizet ittam, azt mondták, hogy nem is vagyok igazi ausztrál" - írta Instagram bejegyzésében a férfi. Miután túlélte ezt a két hetet, elkezdte sokkal jobban érezni magát, és még az alvásminősége is javult. 30 nap elteltével hihetetlenül sok zsírt veszített a hasáról, csupán azért, mert nem ivott alkoholt. 

Jamesnek annyira tetszett az eredményt, amit tapasztalt, hogy úgy döntött, soha többet nem iszik alkoholt. 

Annyira magabiztossá vált, hogy még attól sem riadt vissza, hogy jelentkezzen az ESPN Sportcentre műsorvezetőjének, és meg is kapta az állást. 

James azóta már több ezer ember útját egyengette a teljesen alkoholmentes útja során, és megírta a The 30-Day No-Alcohol Challenge (30 napos alkoholmentes kihívás) című könyvét is. Emellett ő a házigazdája az Alkoholmentes életmód podcastnak, és társalapítója a Swanwick sleep nevű egészségügyi márkának.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről