A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hamarosan BMG-albumok a hálón<br/>

Vágólapra másolva!
A BMG Entertainment és a Liquid Audio április 6-án bejelentette, szövetséget kötött a kiadóvállalat tulajdonában lévő zenei albumok internetes megjelentetéséről. A BMG katalógusában olyan előadóművészek és együttesek lemezei találhatóak, mint Santana vagy a Backstreet Boys.
Vágólapra másolva!

A német Bertelsmann AG tulajdonában lévő kiadó a Liquid Audio rendszerén keresztül kívánja értékesíteni albumait, amely több más vállalat technológiáját kombinálva nyújt komplex szolgáltatásokat mind a vásárlóknak, mind a kiadónak.

A Liquid ügyfelei biztonságos szoftvert használva megvásárolhatják és letölthetik az őket érdeklő lemezeket, a kiadók számára pedig a cég biztosítja a digitális lemezkiadással járó adminisztráció szoftverhátterét, valamint weboldalain az albumok egységes megjelenését.

A bejelentést követően a két vállalat megkezdi az együttműködést, és 2000 nyarára tervezik az első korongok online közreadását. A BMG, a tulajdonában lévő lemezeket a lehető leggyorsabb ütemben kívánja közzétenni az interneten, a lépéstől egyébként a világhálón hozzáférhető audioanyagok jelentős növekedésére számít.

Az albumok online megjelenése tág lehetőségeket nyújt a kiadónak, mivel ezáltal katalógusát elektronikus formában más cégekhez, így például rádiókhoz, valamint a szórakoztatóipar más képviselőihez is eljuttathatja az internet segítségével.

(ZDNN)

Ajánló:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!