Szoftverajánló: Játék-dömping

Vágólapra másolva!
Karácsony közeledtével egyre több játék és egy kicsit kevesebb felhasználói program közül kellett a legjobbakat kiválogatnunk. Ajánlatunkban megtaláltható a magyar kalandjáték demo ugyanúgy, mint az ingyenes kémprogram eltávolító.
Vágólapra másolva!

Agon
Magyar fejlesztésű logikai kalandjátéknak egy, a londoni epizódját próbálhatjuk ki. A játék a XX. század elején játszódik, ahol Hunt professzor, a British Múzeum munkatársa egy különleges felfedezést tesz. A professzort irányítva kell nyomoznunk a rejtély megoldása után különböző helyszínekre utazva, miközben számtalan logikai rejtvényt kell megoldanunk. A játék angol nyelvű, de lehet magyar feliratozást is választani.
/szoftverbazis/jatekok/kaland/agon_demo.html

Fire v1.1
A negyvenöt szintet tartalmazó háromdimenziós játékban a táblán található tűzfészkek eloltása a cél. A labirintusban két eszközt használhatunk, amiket a Space segítségével válthatunk. Egyik egy vízlabda (ez szolgál a tűzoltásra), a másik pedig egy láda - ennek segítségével juthatunk el azokra a helyekre, melyekhez nem lehet eljutni a vízzel. A játék grafikája kíváló, kezelése egyszerű.
/szoftverbazis/jatekok/logikai/fire_en.html

Rebel Trucker
A háromdimenziós játékban kamiont vezethetünk, illetve a csomagtérben található árukkal kereskedhetünk - fuvarokat és egyéb megbízatásokat is vállalhatunk. A játék kameraállásait az F1-F5 billentyűkkel változtathatjuk meg,
/szoftverbazis/jatekok/szimulator/rebeltrucker_demo-small.html

Railroad Tycoon 3
A Railroad Tycoon játéksorozat harmadik része tölthető le az oldalról. A háromdimenziós játékban - hasonlóan az eddig megjelent részekhez - vonathálózat és az ehhez kapcsolódó épületek, illetve kereskedés megszervezése a cél. A letölthető változatban két oktató és két egyjátékos küldetés próbálható ki.
/szoftverbazis/jatekok/kaland/uk_rt3_demo.html

WildSnake Pinball: Invasion v1.0
Különleges flipper, melyben a táblán található célpontokat egy számítógépes játék, az Invasion szereplői szolgáltatják. A program bizonyos értelemben hagyományos flipper, amely extra golyókkal és bónusz pontokkal díjazza tudásunk. Több szint mellett a pályák végén megküzdhetünk a főellenséggel is.
/szoftverbazis/jatekok/szimulator/wspinball_invasion.html

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!