A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az Olimpia során, bár messzi helyszíneken zajlik a verseny, nyomon követhetjük az eseményeket. 2008-ban az egyik leggyorsabb információforrásnak a mobiltelefonunk ígérkezik.
Vágólapra másolva!

Pannon

Hazánk második legnagyobb szolgáltatója közleményében azt ígéri, hogy élő, mobiltelefonon nézhető tv-adásokban követhetjük az aktuális versenyeket. Augusztus 9-étől egy másik szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit - amíg az olimpia tart. A Pannon wap-oldalai augusztus 6-ától folyamatosan frissülő információkat nyújtanak az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről és a küzdelmekről, különös tekintettel természetesen a magyar csapat szereplésére. Ne feledjük, hogy ezek a műsorok adatforgalmi díjat emésztenek fel, és a gyakorlatban streamingelt, 3G-n vagy HSDPA-n keresztül letölthető videókról van szó.

T-Mobile

A T-Mobile-osok akár a teljes olimpia alatt 30%-kal olcsóbban indíthatnak hívásokat a China Mobile hálózatából. Az alacsonyabb percdíjakat biztosító új kedvezmény 2008. augusztus 1-je és 31-e közötti regisztrációval, 300 Ft-os díj ellenében vehető igénybe, és az aktiválástól számított 30 napig él. Azaz augusztus végi aktiválás esetén majdnem egész szeptemberben kedvezőbben kezdeményezhetők hívások. A kedvezmény belföldről és külföldről egyaránt könnyen aktiválható, Magyarországon elegendő +KÍNA szövegű sms-t díjmentesen elküldeni a 1430-as számra. Külföldön havidíjas ügyfélként a +KÍNA kódot a +36-30/3444-888-as, Dominósként pedig a +36-30/3444-740-es számra kell elküldeni, illetve a jelzett számok felhívásával is bekapcsolható a kedvezmény. Az aktiváló sms és hívás díja az ügyfél roaming-díjszabása szerint számlázódik.

Vodafone

Exkluzív microsite-t indított a Vodafone a pekingi olimpia idejére, vízipólós bloggal, hírekkel, képekkel. Az olimpia utáni árverésen a férfi válogatott tagjai által dedikált labda és a sportolók ruhái kerülnek kalapács alá. A naponta háromszor frissülő oldal a férfi- és nőivízilabda-versenyek izgalmairól, kulisszatitkairól tudósít majd csak itt elérhető, exkluzív tartalmakkal. A vízipólós blogban Fábián László olimpiai bajnok öttusázó szemén keresztül bárki megismerheti az olimpiai falu mindennapjait. Az augusztus 25-én induló árverésen a férfi válogatott által dedikált labda mellett licitálni lehet még Kásás Tamás úszónadrágjára, Madaras Norbert úszósapkájára, Benedek Tibor fürdőköpenyére és Stieber Mercédesz úszódresszére. A Vodafone az árverésből befolyó összeget a Gézengúz Alapítványnak ajánlja fel, így hozzájárul a mozgáskorlátozott, mentálisan és halmozottan sérült gyermekek vízi terápiájához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!