Emberi tűzijátékgéppé változtat a ruha

Emberi tűzijáték kilövő indítógép
Vágólapra másolva!
Colin Furze, a hóbortos brit feltaláló ismét egyedülállót alkotott: ezúttal egy speciális fémruhát készített, amellyel élőben nézhetjük a tűzijátékot, közvetlenül az indítógép mellől.
Vágólapra másolva!

Kíváncsi volt rá, milyen is lehet egy tűzijáték közvetlenül az indítógép mellől? Ehhez nincs más dolga, mint beszerezni egy drónt, felküldeni a magasba, majd a rakéták kilövésekor a szerkezet közelébe repíteni. A kis készülék által készített felvételek megmutatják, milyen forró is a helyzet.

Emberi tűzijáték-figyelő gép Forrás: Origo

Vagy, ahogy Colin Furze, a túl sok idővel rendelkező, őrült fiatal barkács tette: építhet az ember egy speciális fémruhát, amelyben viselője akár az indítógép mellett is álldogálhat, anélkül, hogy baja esne.

Ha valakinek nem lenne ismerős a brit ezermester neve: ő volt az, aki az X-men-filmekből ismert, automatikusan nyíló és záródó farkaskarmokat létrehozta. A pengék ugyanúgy funkcionáltak, mint a Hugh Jackman által alakított karakternél.

Furze emellett készített már a plafonon sétálni képes csizmákat, csuklón hordható lángszórókat vagy táncoló porszívózó papucsokat is.

Megfigyelők minden egyes alkalommal megjegyzik: a fiatal brit ötleteit semmilyen körülmények között ne próbáljuk ki otthon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!