Egyelőre nem lesz összehajtható Honor mobil

Vágólapra másolva!
A Honor szerint csak 2020-ban válhatnak népszerűvé az összehajtható okostelefonok.
Vágólapra másolva!

A Honor a Huawei saját márkája, de az utóbbi években igyekszik egyedi megoldásokkal felhívni magára a figyelmet, és külön utat is jár. George Zhao, a Honor ügyvezetője például úgy véli, hogy túl korai fejest ugrani az összehajtható mobilok világába, azok ugyanis csak jövőre válhatnak népszerűvé.

Zhao egy interjúban arról beszélt, hogy személy szerint tetszik neki a Huawei Mate X, de ez nem jelenti azt, hogy a Honor azt egy az egyben le is másolja majd. A Honor mindenképp kivár 2020-ig, addig ugyanis nagyon magas költségek jellemzik ezt a kategóriát és a gyártást.

Forrás: Android Central

Azt szeretnék elérni, hogy a Honor vásárlóközönségének kedvezzenek, jó ár-érték aránnyal és kedvező vételárral. Ez időbe és némi megalkuvásba telik majd, elvégre jelenleg 2000 eurónál is drágábbak az összehajtható mobilok, ennyit pedig biztosan nem költ a Honor vásárlóközönsége. A Honor számára Európa továbbra is kiemelt piac marad, és elvileg idén jön az első 5G-s Honor mobil is.

Érdekesség, hogy a OnePlus sem csinál összehajtható mobilt, ott viszont a vezetőség szerint 2020-ban is elképesztően drágák maradnak ezek a termékek, amelyek nem képviselnek megfelelő értéket egyelőre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről