A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ezek az exkluzívok jöhetnek jövőre a PS5-re

horizon forbidden west guerilla games sony playstation 5 ps5
Horizon Forbidden West
Vágólapra másolva!
Többek közt a Horizon Forbidden West is megérkezhet még 2021-ben.
Vágólapra másolva!

Buzgón üti a vasat a PlayStation 5 megjelenése előtt a Sony, egy új reklámfilmben számos tömegek által várt exkluzív játékának a várható megjelenési idejét is közölte. Az információk sulykolása teljesen érthető a vállalat részéről, hiszen kénytelen pusztán az exkluzívokkal harcolni az Xbox Game Pass játékbérlő miatt hallatlan ár-érték arányú Xbox Series gépekkel.

A cég elsőként is újból hangsúlyozta, hogy a Spider-Man: Miles Morales és a Demon's Souls remake már az első naptól fogva elérhetőek lesznek a vadiúj konzoljára. Az újdonságokra rátérve ha minden jól megy, akkor 2021 első felében a Gran Turismo 7, a Ratchet & Clank: Rift Apart és a Returnal érkezhetnek meg a PS5-re, majd az év második felében a Horizon Forbidden West is megjelenhet rá.

Ezek természetesen csak várható megjelenési időpontok, a Sony nem képes garanciát vállalni arra, hogy nem fognak különböző okok miatt csúszni a játékok. További érdekesség, hogy a Spider-Man: Miles Morales és a Horizon Forbidden West még elérhetőek lesznek a PlayStation 4-re is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!