A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Továbbra sem boldogul az androidos frissítésekkel az LG

Vágólapra másolva!
Idén áprilisig a Velvet lesz az egyetlen LG mobil, amire megérkezik az Android 11.
Vágólapra másolva!

Sok mindent megpróbált már az LG, hogy a mobilpiacon is olyan sikeres legyen, mint minden más ágazatban. Eddig azonban továbbra sem ért el áttörést a gyártó szebb napokat megélt okostelefonos részlege. Az egyik fő probléma az LG-nél az, hogy nagyon lassan frissíti a készülékeit.

Forrás: cnet

A hónapok óta elérhető Android 11 tesztelését például csak a múlt hónapban indították el a Velvet készüléken, és csak Dél-Koreában. A jelenlegi, hivatalos információk alapján az LG ebben a negyedévben kizárólag a Velvetet frissíti Android 11-re, ez azt jelenti, hogy áprilisig sem a V60 ThinQ, sem a Wing nem frissül a régebbi Android 10-ről. Idővel majd a G8 ThinQ és a G8X ThinQ is kapnak Android 11-et, de erre valószínűleg sokat kell még várni.

Problémát jelent még az LG-nél, hogy a globális frissítések gyakran több hónappal a dél-koreai frissítések után jelennek meg. A szakértők szerint nagy kár, hogy az LG ilyen rosszul áll az androidos frissítések terén, és az is, hogy jelenleg nem igazán kínál olyan ár-érték arányú megoldást, amivel közönségkedvenc lehetne. Pedig sokszor bizonyította már a gyártó, hogy képes erre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!