A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ténylegesen leállt az LG mobilgyártása

LG, Wing, Okostelefon, különleges, elforgatható, kijelző
Így is lehet rajta böngészni.
Vágólapra másolva!
Lassan úton lesznek a vevők felé az utolsó telefonokat tartalmazó szállítmányok.
Vágólapra másolva!

Két hónappal ezelőtt az LG nagy bombát ledobva bejelentette az okostelefonok piacáról való kilépését, a termékekkel foglalkozó divíziójának lehető legteljesebb mértékű leépítése várhatóan a nyár folyamán fejeződik be. A következő években a vállalat ettől függetlenül valamilyen szinten támogatni fogja az okostelefonjait, így a legújabb modellekkel rendelkezők számíthatnak néhány szoftverfrissítésre, továbbá a készülékeik szervizeléséhez szükséges pótalkatrészek is rendelkezésre állnak majd.

LG Wing Forrás: Origo

Az asiae.co.kr hírportál beszámolója szerint hétfőn szomorú mérföldkőhöz érkezett a mobilos leánycég leállítása, ténylegesen befejeződött az okostelefonok tömeggyártása az ellátásuk gerincét adó vietnámi gyárban. Az elmúlt hetekben az LG már csak a korábban leadott rendeléseket teljesítette az üzemben, a leánycég bezárásának bejelentése óta továbbiakat már nem fogadott.

Szerencsére a vég eljövetele jelen esetben csak valami új kezdetét jelenti, a vállalat ugyanis háztartási gépek előállítására állítja át a kérdéses vietnámi gyárat, az üzemben dolgozók elméletileg nem veszítik el a megélhetésüket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!