Komoly frissítést kapott a Telegram üzenetküldő

telegram
Vágólapra másolva!
Többek között csoportos videohívásokkal és animált hátterekkel frissült a népszerű Telegram.
Vágólapra másolva!

A Telegram legutóbbi frissítése igen meghatározónak bizonyult, számos változtatás került ugyanis bele, ami érinti például a kezelőfelületet vagy a videohívásokat is.

Forrás: telegram

A videohívásokkal kapcsolatos módosítások leginkább az Apple FaceTime frissítésének példáját követik. Van már csoportos videohívás például, aminél egy ilyen hívásban egyszerre 30 ember vehet részt (a hangalapú csoportos hívás korlátlan fővel is működik). A kamera képe mellett a képernyő képe is megosztható a többiekkel. Asztali gépen kiválasztható, hogy az egész képernyő vagy csak egy ablaké látszódjon. A háttérzaj csökkentését segítő funkció is frissült, ez ugyanakkor igény szerint kikapcsolható.

A kezelőfelületen megjelentek az animált háttérképek, amelyek minden üzenetküldéskor módosulnak (forgó, színes minták). A színek és minták tetszés szerint állíthatóak, és állítólag nem fogja vissza a funkció a teljesítményt vagy az üzemidőt. Az egyedi, animált hátterek meg is oszthatóak. Frissültek továbbá az elküldési animációk is, továbbá iOS-re vannak új ikonok és jött még több animált emoji.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről