Megkezdte a bétázást a Windows 11

microsoft windows 11 laptop notebook
Windows 11
Vágólapra másolva!
Az óvatosabb tesztelők is elkezdhetik a próbálgatását.
Vágólapra másolva!

Újabb fázisába ért az ősszel megjelenő Windows 11 nyilvános tesztelése, a Windows Insider programban lévők a Dev kiadási csatorna után a béta csatornára átváltva is elérhetik az operációs rendszert. A kettő közti különbség, hogy a béta csatornában nem a legfrissebb előzetes található, hanem egy olyan korábbi változat, amely aránylag gondmentesen használhatónak bizonyult. Ennek ellenére jelen pillanatban a fejlesztői és a béta csatornában is a 22000.100-as jelzésű build található.

Windows 11 Forrás: Microsoft

A fejlesztői és a béta kiadási csatornák közti átállás a Windows 11 összes nyilvános tesztelőjének a rendelkezésére áll, a Gépház alkalmazásban kell keresniük az opciót, a váltást követően csak újra kell indítaniuk a számítógépüket.

Hírünk írásakor nem volt világos, hogy ezzel együtt végre a Windows 11 előzetesének ISO-állományon keresztüli tiszta telepítésére is lehetőséget kínál-e majd a Microsoft, jelenleg hivatalosan csak a Windows 10-ről lehet felfrissíteni az operációs rendszerre, ami kellemetlen és hosszas tortúra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről