A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Őrült fiatalok az autópályán: új, halálos játékok terjednek - videók

Vágólapra másolva!
Nem a mai fiatalok találták ki ezeket a veszélyes hülyeségeket, de a mai technikának köszönhetően, fel tudják őket venni és meg is tudják osztani a közösségi oldalakon.
Vágólapra másolva!

Ezen a videón például adrenalinfüggő fiatalok egy csoportja gördeszkával vág neki egy amúgy is szűk és veszélyes autóút lejtős szakaszának

Attól eltekintve, hogy ezzel a Kresz szinte minden szabályát megszegik, veszélybe sodorják önmagukat és a többi közlekedőt is, hiszen, ha elesnek, akkor azon túl, hogy nekik is komoly bajuk lehet, a szabályosan közlekedő autókra, motorokra is veszélyt jelenthet az elszabadult gördeszkájuk, ami bármelyik szélvédőn bevágódhat.

Ennek ellenére sajnos ez a „sport" egyre nagyobb divat manapság és se szeri, se száma, az interneten a hasonló videóknak. Ezen a videón például már egy komolyabb autópálya látható, ahol tényleg teljes őrültség gördeszkázni.

Ráadásul szinte minden védőfelszerelés nélkül - nem, mintha egy busz elől megvédene bárkit egy térdvédő, de egy sima elasést olcsóbban meg lehet úszni vele.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!