Jön számítógépekre a God of War Ragnarök

Vágólapra másolva!
Alig néhány hónapot kell már csak várni a Sony sikerjátékára.
Vágólapra másolva!

Röviddel a Sony számítógépes játékkiadási stratégiájának végleges és egyértelmű tisztázását követően a vállalat bejelentette, hogy a Ghost of Tsushimát követően a God of War Ragnarök fog megérkezni a PlayStationnel félig-meddig rivális PC platformra. Ez nem jelent hatalmas meglepetést, hiszen a közelmúltban már érkeztek pletykák az ügyben, plusz a God of War rebootja volt a Sony egyik első játéka, amit elérhetővé tett számítógépekre is.

god of war ragnarök videojáték
God of War Ragnarök
Fotó: PlayStation PC LLC

A tervek szerint God of War Ragnarök számítógépes változata 2024. szeptember 19-én válik elérhetővé, beépítve tartalmazza majd a Valhalla kiegészítőt. Az érdeklődők máris előrendelhetik az Epic Games Store és a Steam digitális áruházakban, az előbbiben 22 490 forintos, míg az utóbbiban 59,99 eurós áron.

A játék minimum és ajánlott rendszerigényeit még nem tisztázta a Sony, azonban a PC-specifikus funkciók javára fény derült: támogatottak lesznek a 21:9 és 32:9 képarányok, a korlátlan képkockasebesség, az NVIDIA DLSS 3.7 / AMD FSR 3.1 / Intel XeSS 1.2 képfelskálázó és adott esetben hamis képkockageneráló eljárások, továbbá az irányítóeszköz késleltetését csökkenteni hivatott NVIDIA Reflex.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről