Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

A HONOR 200 Pro elérte a DXOMARK csúcskategóriás rangsorának első helyét

Vágólapra másolva!
A HONOR 200 Pro a legmagasabb pontszámokat kapta a DXOMARK-tól, így elnyerte a tekintélyes “Gold Display” és “Eye Comfort Display” címkéket.
Vágólapra másolva!

A HONOR bejelentette, hogy a frissen megjelent HONOR 200 Pro elnyerte a telefonokról független méréseket és értékeléseket végző DXOMARK elismerését. Az okostelefonok csúcskategóriás rangsorában a HONOR 200 Pro az első helyet szerezte meg. A HONOR 200 Pro a tekintélyes Gold Display Label és Eye Comfort Label díjakat is elnyerte, amelyek a kiemelkedő kijelzőminőséget és a szemkényelmi funkciókat ismerik el. A DXOMARK Display Protocol kimutatta, hogy a HONOR 200 Pro minden vizsgált fényviszony között kiváló színpontosságot mutat, gyenge fényviszonyok között kiváló HDR10 videó megjelenítést nyújt, és kivételes érintés-kijelző válaszidővel büszkélkedhet.

A HONOR 200 Pro a DXOMARK szigorú okostelefon-kijelzőtesztjén ment át, amely négy területen értékeli a teljesítményt: olvashatóság, szín, videó és érintés. A készülék magával ragadó kijelzője 157 pontból 151 pontot ért el, és ezzel a DXOMARK High-End Display Ranking rangsorának első helyét, valamint a DXOMARK Global Ranking 8. helyét szerezte meg.

A kivételes 6,78’-os HONOR szemkímélő kijelzővel felszerelt HONOR 200 Pro kiemelkedő teljesítményt nyújtott a DXOMARK kijelzőtesztelési protokolljában, és a szín kategóriában 165-ből 165 – azaz a maximális - pontszámot ért el. A színegyenletesség a tesztelés során végig pontos volt, köszönhetően a lenyűgöző, 4000 nites HDR csúcsfényerőnek és az 1,5K-s, négyszeresen ívelt lebegő kijelzőnek. Emellett a készülék a 163-ból 146 pontot ért el a videóteljesítményben, kiváló HDR10 videolejátszási képességeket kínálva, és olyan rendkívül élvezetes élményt nyújtva, amely nagyban hasonlít a természetes emberi érzékeléshez.

Fotó: Honor

A DXOMARK tesztje szintén lenyűgöző, 164-ből 158-as eredményt mutatott az érintési teljesítményben, villámgyors és pontos, 56 ezredmásodperces átlagos válaszidővel. A 120 Hz-es képfrissítési frekvencia támogatásával a HONOR 200 Pro olyan gördülékeny felületet biztosít, amely ideális a gyors tempójú, nagy képkockasebességű játékokhoz, tiszta képi megjelenítést és minimális mozgásbeli elmosódást generálva.

Az AI-alapú, emberközpontú szemvédelmi funkciók elnyerték a DXOMARK Eye Comfort címkét

Emberközpontú kiválóságának elismeréseként a HONOR 200 Pro kiérdemelte a DXOMARK Eye Comfort címkét is, számos innovatív szemkényelmi funkciójának köszönhetően. Az emberközpontú, villódzásmentes technológiát, a jól szabályozott fénysűrűséget és a hatékony kékfény-szűrést kínáló HONOR 200 Pro olyan eszköz, amely minden helyzetben kényelmes használatot biztosít.

A HONOR 200 Pro rendelkezik AI cirkádián éjszakai funkcióval is rendelkezik, amely a mesterséges intelligencia erejét kihasználva intelligensen állítja be a képernyő színhőmérsékletét, szabályozza a kék fényt, és éjszaka melatoninszint-növelő beállításra vált, hogy javítsa a felhasználók alvásminőségét. A 3840 Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítást a TÜV Rheinland villódzásmentes kijelző és a TÜV Rheinland teljes gondoskodást nyújtó kijelző címkéi is igazolták, így még gyenge fényviszonyok között is észrevehetetlen villódzást biztosít a szem maximális védelme érdekében. A HONOR 200 Pro támogatja a Natural Tone 2.0 funkciót is, amely a környezeti színhőmérséklet azonosításával fokozatosan optimalizálja a színhőmérséklet gradiensét. A HONOR 200 Pro rendelkezik még adaptív fénytompítási funkcióval, amely a külső fénybevitel és az alkalmazás használata alapján állítja be a képernyő fényerejét, így biztosítva a felhasználó számára a kényelmet, bármilyen környezetben, derül ki a vállalat sajtóközleményéből.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről