Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Korlátlan mobilnetet ad minden előfizetőjének a Yettel

mobilozással sms mobilnet internet böngészés texting
Ez egy jó módszer lehet a mobilozással töltött idő csökkentésére.
Fotó: Kan Denis / Unsplash
Vágólapra másolva!
Egy napra minden korlátozást felold a Yettel. Még azok az előfizetők is korlátlanul nezezhetnek, akiknek nincs adatkeretük.
Vágólapra másolva!

A szolgáltató célja, hogy ügyfelei szabadon tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

mobilozás tini fiatal lány tinédzser tizenéves okostelefon smartphone teen mobilnet böngészés közösségi média korlátlan
Egy napig minden yetteles korlátlan mobilnetet kap.
Fotó: Egor Myznik / Unsplash / https://unsplash.com/photos/a-person-lying-on-a-rock-by-the-water-AoX_jq57vnU

A díjmentes korlátlan belföldi mobilinternet automatikusan jár 2024. június 20-án 00:00-tól 23:59-ig – lényegében ez azt jelenti, hogy az aznapi adatforgalom nem fogyasztja az előfizetők belföldi adatkeretét. A promóció a Yettel lakossági, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfeleire érvényes.

A vállalat egy több mint kétéves program keretében teljes mértékben megújította mobilhálózatát, ami nem csak a már elterjedt 4G technológia kapacitását növelte meg, hanem lehetővé tette a jelenlegi legmodernebb 5G bevezetését is. A technológia a Yettel folyamatosan bővülő 5G-hálózatán mára országosan több mint 900 bázisállomáson érhető el.

A Yettel a díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózatán is biztosítja, ami a díjmentes naptól függetlenül is minden Yettel ügyfél számára elérhető, ha rendelkezik ehhez megfelelő készülékkel, és 5G-lefedettségi területen tartózkodik, ami ezen a lefedettségi térképen ellenőrizhető. A mobilinternet sebessége pedig meg fog egyezni az érintett ügyfelek tarifacsomagjának megfelelő sebességgel.

A díjmentes mobilnetet azok a Yettelesek is igénybe tudják venni, akiknek nincs adatkerete.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről