A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ez lehet a megfizethető fülhallgatók új királya

Vágólapra másolva!
Húszezer forintért kínál prémium funkciókat a CMF Buds Pro 2. Funkcióiban pedig a drágább fülhallgatókat közelíti.
Vágólapra másolva!

Egy füst alatt három rendkívüli ár-érték arányú terméket is bejelentett a Nothing olcsó termékekre fókuszáló CMF almárkája, a CMF Phone 1 mobil és a CMF Watch Pro 2 okosóra mellett a Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgatóval zárta a nyári termékkiadásainak sorát.

cmf buds pro 2 vezeték nélküli fülhallgató
A fülhallgató töltőtokján lévő tekerővel is állítható CMF Buds Pro 2 hangereje
Fotó: CMF by Nothing

A már előrendelhető termék csak 19 999 forintba kerül, ennek ellenére a négyféle színben megvásárolható Buds Pro 2 két hangszórós felállást kapott, a jobb hangzás érdekében 11 mm-es mélynyomó és 6 mm-es magassugárzó is található a füleseiben. Az aktív zajszűrést is ismeri, a hat mikrofonos rendszerének köszönhetően különösen jó lehet szélben és zajban való telefonáláskor a kimenő hang minősége.

A gyártó szerint tíz percnyi töltéssel 7 óra a Buds Pro 2 akkus üzemideje, teljesen feltöltve 11 óra, a töltőtokban tárolt energiával együtt pedig összesen 43 órányi zenehallgatás van kilátásban. A töltőtok különlegessége, hogy található rajta egy nyomógombként is működő fizikai tekerő, ennek a működése mobilappban testre szabható, például hangerő szabályozására és a lejátszás szüneteltetésére lehet használható a fizikai kezelőszerv.

cmf buds pro 2 vezeték nélküli fülhallgató
Fekete és narancs mellett kék és fehér színben is elérhető
Fotó: CMF by Nothing

A CMF szerint a Buds Pro 2 hangzása teljesen testre szabható az említett mobilappban, két eszközhöz tud szimultán csatlakozni, IP55-minősítésű, támogatja a virtuális térhangzást, a Bluetooth 5.3 LE szabványt, a Sony LDAC kodeken át a veszteségmentes hangátvitelt, továbbá a Dirac Opteo akusztikai hangzásjavítást. Végül akinek Nothing vagy CMF márkájú mobilja van, az közvetlenül elérheti róla a ChatGPT-t is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!