Ismét Huaweié a legjobb okosóra az EISA szerint

Vágólapra másolva!
A HUAWEI Watch 4 Pro Space Editiont választotta idén a világ legobb okosórájának a Kép- és Hangtechnikai Szakértők Szövetsége (EISA).
Vágólapra másolva!

A világ egyik legbefolyásosabb fogyasztói elektronikai szakértői szervezetének indoklása szerint az űrhajós minőségű titánból készült okosóra stílusában és funkcionalitásában egyaránt kiemelkedő, derül ki a gyártó közleményéből. Az EISA zsűrije idén már sorozatban ötödszörre választott Huawei okosórát a legjobbnak. A gyártó világszerte a vezető gyártók között szerepel a viselhető okoseszközök technológiai fejlesztésében.

A világ egyik legbefolyásosabb fogyasztói elektronikai szakértői szervezetének indoklása szerint az űrhajós minőségű titánból készült okosóra stílusában és funkcionalitásában egyaránt kiemelkedő. Az EISA zsűrije idén már sorozatban ötödszörre választott Huawei okosórát a legjobbnak.

 A gyártó világszerte a vezető gyártók között szerepel a viselhető okoseszközök technológiai fejlesztésében.

HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition
Fotó: Huawei

A több mint ötven nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és online médium szakíróit tömörítő szövetség több mint négy évtizede állít össze listát minden évben a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. A legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül a szövetség közgyűlése szavazással választja ki az egyes kategóriák győzteseit. A zsűri idén a HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition-nek ítélte oda „2024-2025 legjobb okosórája” díjat.

A zsűri indoklása szerint a HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition a legjobb okosóraként tűnik ki az egyedi, kéttónusú nanokristályos kerámia előlapja miatt, amely nemcsak az esztétikai vonzerejét növeli, hanem a gyémántszerű szénbevonatnak köszönhetően kiváló tartósságot is biztosít, így kétszeresen karcálló. A hagyományos Watch 4 Pro frissítéseként kiadott Space Edition szürke titánium szíja pedig az elegancia és a robusztusság megkülönböztető jegyét kölcsönzi. Megtartja az olyan csúcsminőségű funkciókat, mint az 1,5 colos LTPO AMOLED kijelző, az eSIM-támogatás és az 5 ATM vízállóság, biztosítva, hogy stílusban és funkcionalitásban egyaránt kiemelkedő legyen. Utóbbinak köszönhetően egyébként akár 30 méteres mélységig szabadtüdős merülésre is alkalmas az óra.

Az e-SIM képes HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition esztétikáját az űrhajókban is használt Laval-fúvóka ihlette. Az okosóra strapabíró, mégis könnyű, az űrkutatásban használt DLC-titánból készült. A napi használatból és sportolásból eredő kopásokkal szemben a titán mellett a domború zafír üveg kijelzőborítás, az IP 68-as por- és vízállósági tanúsítvány is teszi még ellenállóbbá. 

A HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition egészségügyi funkciói is új szintre emelkedtek. Az új Egészségügyi Áttekintés 2.0 lehetővé teszi, hogy a felhasználók 60 másodpercen belül több egészségügyi adatot is mérhessenek, többek között az alvás közbeni légzésről is, majd ezeket intelligensen összehasonlítsák a korábbi mérésekkel. Az óra teljes körű kompatibilitást kínál minden operációs rendszerrel, beleértve az Androidot és az iOS-t is.

A HUAWEI Watch sorozat az évek során a prémium, sportos és egészségközpontú technológiai trendek meghatározó szereplőjévé vált. A gyártó folyamatos innovációjának köszönhetően a gyártó okosórák piacán elért eredményeit az EISA elismerései is visszaigazolják: a szakértő szövetség ötödik éve választ Huawei-terméket az év legjobb okosórájának. 

Az EISA 1982 óta minden évben átadja elismeréseit. A díjak odaítélése szigorú szabályok szerint történik. A díjazásban részt vevő valamennyi terméknek átfogó, többlépcsős vizsgálaton kell átesnie, hogy az eredmény igazságos és hiteles legyen. A gazdag szakmai ismeretekkel és iparági tapasztalatokkal rendelkező bírálóbizottság a technológiai innováció, a felhasználói élmény, az iparági befolyás és egyéb szempontok szerint értékeli az eszközöket, zárul a Huawei sajtóközleménye.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!