A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Kórházban a Jóbarátok-sztár

Vágólapra másolva!
Rövid időre ismét be kellett feküdnie egy klinikára Matthew Perrynek, miután panaszokat okozott nála egy orvosság. A korábban gyógyszer- és alkoholfüggősségben szenvedő színész szóvivője szerint nem történt nagy baj, Perry már jól van.
Vágólapra másolva!

Február második hetében huszonnégy órára benn tartották egy Los Angeles-i kórházban Matthew Perryt, az egykori Jóbarátok sorozat szereplőjét. A világsikerű szitkom Chandler Bing nevű karakterével befutott színész orvosi megfigyelés alatt töltötte a napot, mert, hivatalos közlés szerint szervezete rosszul reagált egy receptre kapható gyógyszerre.

Az egynapos kórházi tartózkodás után a sztárt hazaengedték, szóvivője szerint pedig már semmi baja. "Tökéletesen jól van, az egész nem nagy ügy" - közölte Lisa Kasteler, aki azonban további részletekről nem nyilatkozott.

A többször Emmy-díjra jelölt Perry korábban hosszú ideig szenvedett gyógyszer- és alkoholfüggőségben, ezért két alkalommal is rehabilitációs kezelésre vonult. 1997-ben, majd négy év múlva újra elvonón vett részt, hogy kigyógyuljon betegségéből.

Perry 2002 augusztusában azt nyilatkozta, aggódott az életéért, miután egy fájdalomcsillapító gyógyszer súlyos függősséget okozott nála. "Nem akartam meghalni. Ennek ellenére hálás vagyok azért a rosszért, ami történt velem, mert így még erősebben fogok arra törekedni, hogy jobb legyek" - idézte Perry két és fél évvel ezelőtti mondatait a BBC.

A színésszel legutóbbi kórházi tartózkodásának hírén kívül viszonylag ritkán foglalkozik a sajtó, mert a Jóbarátok 2004. májusi befejezése óta kevés színészi munkát kapott. Perry az elmúlt háromnegyed évben az amerikai Bravo tévé egyik show-jában tűnt fel, majd szerepelt a Scrubs (Műtősök) című kórházsorozat egyik epizódjában, amelynek egyben rendezője is volt. A két rövid tévés munkán kívül Perry filmforgatásba kezdett, amely jelenleg is tart. A Beginning of Wisdom (A bölcsesség kezdete) című moziban az egykori Jóbarátok-sztár apjával, John Bennett Perryvel közösen szerepel majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!