Majka újabb tévéműsort kapott

Vágólapra másolva!
Cool Live címmel új interaktív műsor indul mától. Sokszínű, vidám, pörgős programot ígér a csatorna: szórakoztató időtöltést kínálnak, sok zenével.
Vágólapra másolva!

Minden hétköznap délután egytől fél hatig, élőben Majka és Mazányi Eszter várja a nézőket a Cool tévén. A műsorban szinte minden a zenéről szól: sztárvendégek jönnek, slágerlistát böngésznek, újdonságokkal és friss zenei hírekkel próbálnak szolgálni. A zene, azaz a videoklipek adják a műsor legnagyobb részét. Lesz napi téma, programajánló, és a nézők véleménye is fontos, sms-sel tud mindenki kapcsolatba lépni a műsorral. A hozzászólók közül kiválasztva a legérdekesebbeket, telefonon adásba kapcsolják őket, így vitatkozhatnak a műsorvezetővel, bővebben kifejthetik mondanivalójukat, vagy akár kérdezhetnek a vendégtől.

Két különböző stílusú műsorvezetőről van szó, akik váltva lesznek majd láthatók. Eszterrel megszólaltathatók a komolyabb témák is, Majka pedig egy szabadabb, lazább stílust képvisel. Majoros Péter volt már képernyőn, a Való Világ első részét kis híján megnyerte, utána élőben vezette a késő esti BeleValóVilág című, rövid műsort, eztán pedig a Coolon volt látható a Vad csajok, a Cool a verda és a Kontra című produkciókban.

Forrás: Cool tévé

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről