Rákos a veterán sorozatszínész

Vágólapra másolva!
Rákbetegséget diagnosztizáltak a Dinasztia című szappanopera idős sztárjánál, John Forsythe-nál.
Vágólapra másolva!

A nyolcvannyolc éves sorozatszínész jelenleg is kórházban van, ahol rákbetegségével kezelik. A férfi állapota jónak mondható, így abban reménykedik, hogy a hét végén már el is hagyhatja a kórházat - közvetítette az egyik amerikai tévéshow, az Entertainment Tonight.

John Forsythe-ot a nyolcvanas évek egyik klasszikus sorozatából, a Dinasztiá-ból ismerhetik leginkább a tévénézők. A Dallas nagy riválisának tartott szappanopera tulajdonképpen ugyanarról szól, mint a három évvel előbb indult példakép: egy olajüzletekből meggazdagodott család mindennapjait mutatja be, természetesen sok üzleti és privát villongással a háttérben (vagy épp nagyon is az előtérben).

Forsythe a család fejét, Blake Carringtont játszotta több mint kétszáz epizódban, 1981 és 1989 között. Emellett valóban veterán színészről van szó, hiszen egészen 1943-tól kezdve folyamatosan vállal tévés és filmszerepeket - a tévét tekintve, már a kezdeteknél jelen volt, játszott ugyanis a Broadwayról átvett Kraft Theater-ben, amelyet még 1947-ben indított útjára az amerikai televízió.

Ha arcát nem is, de hangját ismerhetjük egy másik, a Dinasztia kultstátusával vetekedő szériából is: a Charlie angyalai-ban ő játszotta ugyanis a titokzatos Charlie-t, akit mi magunk sohasem láthattunk, csak azt hallhattuk, ahogyan kiadja az utasítást a lányoknak. Mellesleg, talán ő volt az egyetlen figura, akit a sorozatból készített filmekben sem cseréltek le fiatalabbra. A sors különös fintora egyébként, hogy nemrég az eredeti Charlie angyalai egy másik szereplőjénél, Farrah Fawcettnél is rákot állapítottak meg az orvosok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről