A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagy a mozgás a Rózsa presszóban

Vágólapra másolva!
Mint már megírtuk, Csomor Csilla nyolc év után távozik a Barátok közt csapatából -, de nem csak mennek, jönnek is a szereplők.
Vágólapra másolva!

"Jókor, jó időben, jó helyen történt a döntés, amit felerészben magaménak érzek, ezért hangozhatott el, hogy közös megegyezéssel válunk el. Nekem hiányzik a színpad, a változatosság, hogy egyik nap királynő lehetek, másik nap szobalány. Egy percig nem vagyok elkeseredve, egy percig nem érzem azt, hogy elvesztem" - nyilatkozta a színésznő, aki persze nem egyik napról a másikra tűnik el a képernyőről, mert még javában forgat a stábbal, előreláthatólag februárig.

Forrás: RTLKLUB

Maja visszatér

Lesz még mozgás a múlt héten kétmilliós nézettséget elérő szappanoperánál, visszatér a közeljövőben Miklós izzadt pólóit előszeretettel szagolgató egyetemista takarítónő, a kissé elborult elméjű Maja (Nyári Szilvia), illetve Csurgó Pista (Kiss Zoltán), aki jó pár évvel ezelőtt szerepelt a csapatban: ő volt a néhai Zoltán sofőrje egykoron, majd egyenes tekintettel, csillogó szemmel nézett a jövőbe, miközben őszintén, tiszta szívvel szerette Magdika lányát, Mónikát -, akit viszont már jó ideje kiírtak a sorozatból. Pistát közben, a szerepe szerint meleg Hoffer Misi szerette, ami okozott némi törést kapcsolatukban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!