Jóban Rosszban: megvan a félezer

Vágólapra másolva!
 Március 28-án, szerdán láthatják a nézők a TV2 szappanoperájának félezredik adását.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban 2005 januárjában indult útjára, így idén év elején ülte második születésnapját. Most itt az alkalom az újabb ünneplésre: a TV2 kórházsorozata ugyanis ötszázadik részéhez érkezett, aminek a tévénézők is tanúi lehetnek, a szokott időben, vagyis 19.30-as kezdettel.

Hogy a sorozat elérje azt az epizódszámot, mint amit a jóval korábban indult Barátok közt (ma épp a 3800. részt láthatják a nézők - igaz, itt napi kettesével számolják), még pár beteget ki kell gyógyítani a csillagkúti klinikán, ám a korábbi vezető szappanoperát, a Szomszédok-at már jócskán megelőzték: Magenheim doki és a többiek kalandjai a 331. epizóddal zárultak 1999. december 30-án.

Mint azt a TV2-től megtudtuk, a stáb nem tervez nagy ünneplést, éppen a második évforduló közelsége miatt: a mai részt ugyanis alig két héttel az emlékezetes születésnap után forgatták, az épp jelen lévő szereplők is csak ott helyben értesültek a jeles alkalomról - akkor mindössze egy tortát fogyasztottak el.

A műsor producere, Kiss Péter az [origo]-nak azt is elmondta, egyelőre nem tervezik, hogy befejezik a sorozatot, és nem is tudják, mikor lesz vége. Ahogy az szappanoperák esetében lenni szokott, teljes mértékben a nézettségtől teszik függővé, hogy milyen hosszan nyújtják el a kalandokat - ezzel pedig még több mint két évvel az indulás után sem akadt gondjuk.

A műsor legnézettebb része a múlt héten a 18-49-es célcsoportban 15. lett, 31,7 százalékos közönségaránnyal. A teljes lakosságnál viszont már az ötödik helyen zárt a keddi epizód, 1,7 milliós táborral.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről