Napi realityt indít az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Új műsorral, úgynevezett gasztro realityvel jelentkezik az RTL Klub: március 3-tól minden hétköznap jön a Vacsoracsata.
Vágólapra másolva!

Az eredetileg The Perfect Dinner címen futó Vacsoracsata több európai országban, így Angliában, Németországban és Franciaországban is sikerrel futott: egy olyan reality műsorról van szó, amelynek szereplői sütés-főzés terén mérik össze tudásukat.

A játékban öt alkalmi séf látja vendégül egymást, a végén pedig szavaznak, hogy melyikük főztje bizonyult a legjobbnak: aki a héten a legtöbb pontot kapta, értékes nyereményben részesül. A műsorban a szakácsművészet mellett az is fontos, hogy a versenyzők hogyan fogadják a vendégeket, hogyan terítenek és tálalnak, egyszóval milyen házigazdák.

A Vacsoracsata első adásaiban hírességek, többek között Soma, Gáspár Bea, Sütő Enikő és Benkő Dániel veszik kezükbe a fakanalat, de a műsor további részeibe bárki jelentkezhet, aki szeret főzőcskézni. A produkciót március elejétől minden hétköznap 16.25-től láthatjuk.

Közben a TV2 saját fejlesztésben dolgozott ki hasonló műsort: a Hal a tortán című vendégjáró valóságshow hírességekhez látogat el, akikről főzőtudományuk alapján kaphatunk pontosabb képet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!